Neda – Podjetniško znanje ali nasvet vedno pri roki

Avtor

Jana Jan

Zgodovinsko gledano je podjetništvo ena najstarejših dejavnosti. Skozi čas so se oblike podjetništva seveda spreminjale. In prav tako je ena velika prelomnica v razvoju podjetništva prav gotovo velik razmah interneta. Internet je prisoten v vseh porah podjetništva in od nas zahteva, da smo vsak dan bolj hitri in vsak dan bolj inovativni. Tudi podjetnikov je vsak dan več in geografske meje našega delovanja so se spremenile. Prav zaradi tega se mora miselnost podjetnika spremeniti. Če se je podjetnik včasih posvečal samo svoji osnovni dejavnosti, na primer mizarstvu, mora danes vedeti veliko več, tudi o samem poslovanju, trženju itd., če želi biti hiter in konkurenčen. In to lahko pridobi samo s stalnim pridobivanjem novih znanj, informacij, rešitev.

Tudi ekipa Nede se s podjetništvom ukvarja že več kot 25 let. Vsakodnevno se spopadamo z novimi izzivi, kar od nas zahteva stalno iskanje novih znanj, informacij, rešitev. In to nam, kot verjetno tudi vam, vzame kar precej časa. Da bi rešili ta problem, smo razvili portal Neda, ki omogoča vsem podjetnikom, da hitro in enostavno pridete do potrebnih informacij v trenutku, ko to potrebujete in vam ni potrebno čakati na seminar, zgubljati časa z iskanjem informacij po spletu in podobno. Kajti za to enostavno ni časa!

S portalom Neda vam želimo pomagati na dva načina, ko se znajdete pred nekim problemom:

  1. Da rešitev najdete v spletnem priročniku. Edinstvena prednost spletnih priročnikov pred ostalimi je v njegovi obliki. Spletni priročniki temeljijo namreč na podajanju rešitve za en konkreten problem. Sestavljeni so v obliki kratkih video posnetkov, do katerih imate dostop od kjerkoli in kadarkoli, tudi iz vaših mobilnih naprav.

 

  1. Če pa imate nek bolj poglobljen problem, ali potrebujete le nasvet strokovnjaka, pa se lahko na portalu Neda z njim enostavno in hitro povežete preko brskalnika in svetovanje se prične brez, da bi se kamorkoli premaknili.

 

Ali ste kdaj pomislili, koliko časa dnevno porabite z brskanjem po spletu, ko morate rešiti nek problem. Kolikokrat ste iskali za nasvet razne prijatelje, znance, spraševali po forumih in podobno, pa še vedno niste dobili verodostojnega odgovora? Na portalu Neda vam je sedaj omogočeno, da imate zbrano vse na enem mestu: spletni priročnik, ki vas bo vodil skozi rešitev vašega problema ali strokovnjaka, da ga vprašate za nasvet. Zakaj bi čakali na jutri, če lahko svoj problem rešite že danes.

Naš cilj je, da čim bolje pokrijemo strokovna področja, ki jih podjetnik potrebuje. Odprti pa smo tudi za vse vaše predloge. Če imate kakršenkoli predlog, nam prosim pišite na info@neda.si. Veseli bomo vašega sporočila.